JOBBA HOS OSS!

ALEWALDS SÖKER INSPIRERANDE SÄLJLEDARE, SÄLJARE PÅ KONFEKTION OCH LÄNGD-/RULLSKIDOR SAMT KONFEKTIONSANSVARIG/MERCHANDISER

Vill du ha roligt på jobbet och drivs av att inspirera människor till en aktiv livsstil? Då är du den vi söker! Hos Alewalds jobbar lagspelare som brinner för försäljning och som älskar att jobba med människor. Service, energi, tävlingsanda och passion är grundstenar som gjort oss till en stark aktör i sportbranschen. Vi har med stor framgång valt att specialisera oss främst inom friluftsliv, längd- och turskidor samt långfärdsskridskor.

Anställda på Alewalds

Säljledare:

Din roll

Som säljledare på Alewalds har du en nyckelroll i butiken och fungerar som spindeln i nätet för medarbetarnas dagliga arbetsuppgifter. Du ansvarar för att coacha och utveckla säljarna, ser till att vi alltid erbjuder kvalitetsservice till våra kunder och att butiken är visuellt tilltalande för våra kunder.

Din profil

Du som söker denna tjänst älskar att jobba med människor och motiveras av att se andra växa och utvecklas. Självklart drivs du av att skapa försäljning och gillar ett högt arbetstempo. Du är även en skicklig säljare som älskar att hitta rätt produkt till våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda människor då du i din roll blir både en coach och en inspiratör för medarbetarna och en förebild för vår Alewaldsanda. Det är även ett stort plus om du har butikserfarenhet.

 

Säljare konfektion:

Din roll

Som säljare på konfektion i våra butiker på Alewalds ansvarar du för att ge våra kunder den bästa serviceupplevelsen i alla lägen. Lyssna, kartlägga behov, överföra kunskap, inspirera och sälja är våra ledord. Du är aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar, vilket bäddar för en rolig och varierande vardag. I ditt jobb ingår även att se till att butiken alltid är inbjudande för våra kunder och välfylld med varor. Service och kvalitet ska alltid genomsyra vår verksamhet!

Din profil

Vi har höga krav på våra medarbetare, precis som våra kunder har höga krav på oss. Vi söker därför dig som är en positiv person med stort intresse för försäljning och service. Du är en stresstålig lagspelare som trivs med att jobba i ett företag som ständigt utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning från en liknande sport- och/eller friluftsbutik. Du har god kännedom om de varumärken vi säljer på Alewalds och använder produkterna på din fritid. Då friluftsliv är ett av våra största specialistområden är det starkt meriterande att du har vandrat eller gått på tur i fjällen och vet vilken typ av utrustning som krävs. Du kommer att få jobba i en spännande butik tillsammans med inspirerande kollegor där du får möjlighet till personlig utveckling.

 

Säljare längd-/rullskidor:

Din roll

Som säljare på längd-/rullskidor i våra butiker på Alewalds ansvarar du för att ge våra kunder den bästa serviceupplevelsen i alla lägen. Lyssna, kartlägga behov, överföra kunskap, inspirera och sälja är våra ledord. I ditt jobb ingår även att se till att butiken alltid är inbjudande för våra kunder och välfylld med varor. Service och kvalitet ska alltid genomsyra vår verksamhet!

Din profil

Vi har höga krav på våra medarbetare, precis som våra kunder har höga krav på oss. Vi söker därför dig som är en positiv person med stort intresse för försäljning och service. Du är en stresstålig lagspelare som trivs med att jobba i ett företag som ständigt utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning från en liknande sport- och/eller friluftsbutik. Du har god kännedom om de varumärken vi säljer på Alewalds och använder produkterna på din fritid. Längdskidor är ett av våra största specialistområden i butiken. Du som söker tjänsten som säljare på längdskidor har tävlat på längdskidor, alternativt är en seriös motionär. Kanske har du några genomförda Vasalopp i bagaget? Du behöver veta hur en längdskida är uppbyggd, hur du vallar och underhåller en skida och hur du mäter upp ett korrekt längdskidspann. Du kommer att få jobba i en spännande butik tillsammans med inspirerande kollegor där du får möjlighet till personlig utveckling.

 

Konfektionsansvarig/Merchandiser:

Din roll

Som Konfektionsansvarig och Merchandiser på Alewalds ansvarar du för att butiken alltid är inbjudande för våra kunder och välfylld med varor. Genom ditt brinnande engagemang skapar du köplust genom en inspirerande och ständigt föränderlig varuvisning i butik samt i våra skyltfönster. Du jobbar självständigt med att planera och följa upp aktivitetsexponeringar med en god känsla för färg och form, samtidigt som du utbildar och delegerar arbetsuppgifter till dina kollegor.

Som en god förebild för Alewaldsandan är du även aktiv i den dagliga försäljningen på butiksgolvet. Genom din kunskap om produkterna, material och mode hjälper du till att leverera kundservice i världsklass. Service och kvalitet ska alltid genomsyra vår verksamhet!

Din profil

Vi har höga krav på våra medarbetare, precis som våra kunder har höga krav på oss. Vi söker därför dig som är en positiv och stresstålig person som trivs med att jobba i ett företag som ständigt utvecklas. Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är duktig på att kommunicera och engagera andra samt van att ta egna initiativ inom givna ramar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning från en liknande sport- och/eller friluftsbutik, utbildning och/eller erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Självklart har du en naturlig känsla för färg och form.

På Alewalds är ingen dag den andra lik! Därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om och som ser det som naturligt att kunden alltid går först. Älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker. Du kommer att få jobba i en spännande butik tillsammans med inspirerande kollegor där du får möjlighet till personlig utveckling.

Tillträde: Omgående.

Anställningsgrad: Vi söker hel- och deltidsanställda till våra butiker.

Ansökan: Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in din ansökan med CV, personligt brev och bild snarast. Skriv om du söker tjänst i Uppsala eller Stockholm, vilken typ av tjänst du söker och om det är hel- eller deltid.

Välkommen med din ansökan till ansokan@alewalds.se

Kontaktperson: Linda Eriksson, tel: 08-21 90 52

Anställda på Alewalds