Jobba hos oss

Alewalds söker inspirerande säljledare, säljare och verkstadspersonal

Vill du ha roligt på jobbet och drivs av att inspirera människor till en aktiv livsstil? Då är du den vi söker! Hos Alewalds jobbar lagspelare som brinner för försäljning och som älskar att jobba med människor. Service, energi, tävlingsanda och passion är grundstenar som gjort oss till en stark aktör i sportbranschen. Vi har med stor framgång valt att specialisera oss främst inom friluftsliv, längd- och turskidor samt långfärdsskridskor.

Anställda på Alewalds

Säljledare:

Din roll

Som säljledare på Alewalds har du en nyckelroll i butiken och fungerar som spindeln i nätet för medarbetarnas dagliga arbetsuppgifter. Du ansvarar för att coacha och utveckla säljarna, ser till att vi alltid erbjuder kvalitétsservice till våra kunder och att butiken är visuellt tilltalande för våra kunder.

Din profil

Du som söker denna tjänst älskar att jobba med människor och motiveras av att se andra växa och utvecklas. Självklart drivs du utav att skapa försäljning och gillar ett högt arbetstempo. Du är även en skicklig säljare som älskar att hitta rätt produkt till våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda människor då du i din roll blir både en coach och en inspiratör för medarbetarna och en förebild för vår Alewaldsanda. Du kommer även att få vara med och påverka butikens riktning framåt och få möjlighet till personlig utveckling som ledare.

Anställda på Alewalds

Säljare:

Din roll

Som säljare i våra butiker på Alewalds ansvarar du för att ge våra kunder den bästa serviceupplevelsen i alla lägen. Lyssna, kartlägga behov, överföra kunskap, inspirera och sälja är våra ledord. Du är aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar, vilket bäddar för en rolig och varierande vardag. I ditt jobb ingår även att se till att butiken alltid är inbjudande för våra kunder och välfylld med varor. Service och kvalitet ska alltid genomsyra vår verksamhet!

Din profil

Vi har höga krav på våra medarbetare, precis som våra kunder har höga krav på oss. Vi söker därför Dig som är en positiv person med stort intresse för försäljning och service. Vidare är du en stresstålig lagspelare som trivs med att jobba i ett företag i ständig utveckling och med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning från en liknande sport- och/eller friluftsbutik. Du har god kännedom om de varumärken vi säljer på Alewalds och du har använt flera av produkterna på din fritid. Då friluftsliv och längdskidor är våra största specialistområden är det starkt meriterande att du har vandrat eller gått på tur i fjällen och vet vilken typ av utrustning som krävs. Vi sätter även värde på om du har tävlat i längdskidor, alternativt är en seriös elitmotionär. Du kommer att få jobba i en spännande butik tillsammans med inspirerande kollegor där du får möjlighet till personlig utveckling.

Anställda på Alewalds

Verkstadspersonal:

Din roll

Som verkstadspersonal på Alewalds har du en nyckelroll i butiken genom att serva våra skid- och skridskokunder med den verkstadsservice de önskar på utsatt tid. Du ansvarar för att kvalitetssäkra alla verkstadsarbeten och att infria våra kunders högt ställda förväntningar på oss som deras självklara val av sportbutik.

Din profil

Du som söker denna tjänst trivs i ett högt arbetstempo och gillar service. Du är allmänt händig och praktiskt lagd, med en förmåga att agera problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verkstadsjobb alternativt har god erfarenhet av att valla längdskidor.

Tillträde: Omgående.

Anställningsgrad: Vi söker hel- och deltidsanställda till våra butiker.

Ansökan: Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev snarast.

Välkommen med din ansökan till ansokan@alewalds.se

Kontaktperson: Linda Eriksson, tel: 08-21 90 52

Anställda på Alewalds