Summit to Eat - Big Dinner Vegetable Chili

249,00 kr
I Lager
Artikelnummer
SU11320215
Vegansk chipotlechili med ris från Summit to Eat. Måltiden är förkokt innan den frystorkas, vilket bevarar både smak och näringsvärde. Det enda som behövs tillföras är 550 milliliter kokande vatten. Vänta en stund och sedan är det bara att äta direkt ur påsen. Passar perfekt för bland annat camping och vandring.
  • Ingredienser: Ångbehandlat långkornigt ris (parboiled) (24%) röda kidneybönor (13%), Blomkålsbuketter, tärnad paprika, hackade tomater, tärnad lök, tomatpuré, rapsolja, chokladflingor, puré av chipotle (vatten, malen chipotle, socker, salt, vinäger): majsmjöl, salt
  • Näringsinnehåll per 100 gram: Energi 1927 kJ/462 kcal. Fett 22 gram, varav mättade fettsyror 3,1 gram. Kolhydrater 47 gram, varav sockerarter 15 gram. Fiber 14 gram. Protein 11 gram. Salt 1,1 gram.
  • Nettovikt: 217 gram

 

 

Mer information  

Förvaring: Bör förvaras tort och svalt.

Förberedning: Ta bort syreabsorbenten, häll i kokande vatten, rör i 8 minuter och servera sedan.

Mer information
Varumärke Summit to Eat
Skriv din egen recension
Du recenserar:Summit to Eat - Big Dinner Vegetable Chili
Nyligen besökta
No recently views items
Töm alla