Merrell tävling

Nu har du chansen att vinna dom bästa vandringsskorna!
Vad sägs som att par sprillans nya Merrell Moab Speed GTX!
Följ tävlingsreglerna nedan och hoppas på vårens finaste vinst!

 

Tävla!
1. Följ vårt, Alewalds, och Merrells konto på Instagram: https://www.instagram.com/alewalds/ och https://www.instagram.com/merrelleu/

 1. Gilla inlägget!
 2. Kommentera med svar på ”Vilken typ av vandring passar skorna bäst till?” och tagga två av dina bästa vandringskompisar!

Vinst
Ett par Merrell Moab Speed GTX  finns i vinstpotten, värde 1 699 kr.

Period
Tävlingen pågår från måndag 19/4 till söndag 2/5 vid midnatt. Vinnarna presenteras på vårt Instagramkonto måndag 3/5.


Kolla in vårt sortiment från Merrell här >>   

Tävlingsregler

 1. Tävlingen arrangeras av Alewalds i samarbete med Merrell via Instagram.
 2. Man tävlar genom att först följa kontona Alewalds och Merrell på Instagram, och sedan genom att kommentera inlägget "Tävling! Vinn nya Merrell Moab Speed GTX". I kommentaren taggar du två kompisar och skriver ett svar på frågan ”Vilken typ av vandring passar skorna bäst till?”.
 3. Du får endast lämna ett tävlingsbidrag.
 4. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för Alewalds får ej medverka i denna tävling.
 5. Bara tävlingsbidrag skickade online via Instagram kommer att tas emot. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge Alewalds och Merrell rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.
 6. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.
 7. Alewalds ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.
 8. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt sista dagen under tävlingsperioden för att vara giltigt. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Alewalds.
 9. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.
 10. Vinnaren meddelas personligen av Alewalds och offentliggörs via Instagram.
 11. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle.
 12. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har Alewalds rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.
 13. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Alewalds rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.
 14. Alewalds förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.
 15. Bara bidrag som publicerats under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. Bilder som publicerats innan eller efter tävlingen kommer inte vara med i uttagningen.

Lycka till!