Tävling

Nu har du chansen att vinna en helt ny typ av sko!
Vad sägs som ett par sprillans Duality från Haglöfs!
Följ tävlingsreglerna nedan och hoppas på höstens finaste vinst!

Tävla!
1. Följ vårt, Alewalds, och Haglöfs konto på Instagram: https://www.instagram.com/alewalds/ och https://www.instagram.com/haglofs/

2. Kommentera svaret på frågan: "Vad är speciellt med Duality-skon?" (tips, sök "Duality" på www.alewalds.se)

3. Tagga en friluftskompis som du också vill ska vinna en Duality-sko.

Vinst
Två par Duality-skor  finns i vinstpotten! Du och den vän du taggat vinner varsitt par till ett totalt värde av 5 198 kr.
Se skon här >>


Period
Tävlingen pågår från torsdag 8/10 till söndag 18/10 vid midnatt. Vinnarna presenteras på vårt Instagramkonto måndag 19/10.
Kolla in vårt sortiment från Haglöfs här >>

Tävlingsregler

  1. Tävlingen arrangeras av Alewalds i samarbete med Haglöfs via Instagram.
  2. Man tävlar genom att först följa kontona Alewalds och Haglöfs på Instagram, och sedan genom att kommentera inlägget "Vinn Duality-sko från Haglöfs". I kommentaren taggar du en kompis som du vill dela priset med och skriver svar på frågan: ”Vad är speciellt med Duality-skon”. Du får endast tagga en vän och lämna ett tävlingsbidrag.
  3. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för Alewalds får ej medverka i denna tävling.
  4. Bara tävlingsbidrag skickade online via Instagram kommer att tas emot. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge Alewalds och Haglöfs rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.
  5. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.
  6. Alewalds ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.
  7. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt sista dagen under tävlingsperioden för att vara giltigt. Vinnande bidrag kommer att lottas av representanter från Alewalds.
  8. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.
  9. Vinnaren meddelas personligen av Alewalds och offentliggörs via Instagram.
  10. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle.