Traildrottningen Miranda Kvist driver Ecotrail

Traildrottningen Miranda Kvist driver Ecotrail

Miranda Kvist är traildrottningen som lever för traillöpning och driver Team Nordic Trail. Hon ligger också bakom trailloppet EcoTrail Stockholm.

Hallå där Miranda! Vad gör du till vardags?

Wooohoo! Allting som är löparrelaterat! Ena sekunden planerar jag en ny spännande löparresa, andra sekunden ordnar jag en säkerhetsutbildning för Team Nordic Trail-ledare, tredje sekunden håller jag en afterrun för vår Östermalmsgrupp som funnits i sex år, fjärde sekunden startar jag upp en helt ny grupp i Danmark och däremellan kanske jag hinner en egen liten löparrunda med min älskade traildog. Oavsett vad jag gör, så gör jag det all-in! Målet när jag startade Team Nordic Trail var att få ut folk i skogen – och det har inte ändrats! Nu är vi 2 500 Team Nordic Trailare i Norden och fler ska vi bli!  

Vad händer den 15 juni?

Världens bästa lopp händer! EcoTrail Stockholm startar i Stora Skuggan och går i mål i Galärparken. EcoTrail Stockholm är ett helt fantastiskt lopp med stort miljöfokus! När hjärtat vurmar så starkt för miljö och hälsa så vill man skapa något nytt. EcoTrail startades med fokus på att få folk att upptäcka de fantastiska stigar som finns i sin egen storstad. Paris är originalet och vi är mycket stolta över att arrangera EcoTrail i Stockholm. Vi fokuserar stenhårt på loppupplevelsen så deltagarna får en fantastisk bana att springa, en kocklagad vegansk måltid och till och med en alkoholfri öl i mål! Vi har dessutom varit extra noggranna med allting runt loppet för att göra det så miljövänligt som möjligt, exempelvis så slipper vi alla hemska engångsmuggar längs med stigarna – då samtliga deltagare behöver ha med sig en kåsa för påfyllning av energidryck och vatten. På loppet kan man springa allt mellan 8 km till 80 km och vi lovar många överraskningar längs med vägen och i mål. Välkomna till EcoTrail! 

Hur många anmälda är det i dagsläget?

I dagsläget är det ca 1200 deltagare vilket är många fler än förra årets totala antal löpare, och vi tror att vi kommer vara närmare 2000 på loppdagen. Det kommer bli sommarens härligaste dag! Hittills har vi alltid haft 25 grader på tävlingsdagen så jag vågar lova 100% solgaranti!

Miranda Kvist Ecotrail