Möt Tina Forsberg från nätverket Kvinnliga äventyrare

Möt Tina Forsberg från nätverket Kvinnliga äventyrare

Tina Forsberg kommer från Mora och arbetar på Morakniv. Hon arbetar också som projektledare för nätverket Kvinnliga Äventyrare och är ultralöpare, äventyrare och utbildad fjäll- och äventyrsledare.

Hallå där Tina! Varför behövs Kvinnliga äventyrare?

Hallå! Kvinnliga Äventyrare behövs för att sprida inspirationen, styrkan och glöden till alla tjejer där ute som sitter och ruvar på sin dröm men inte riktigt vågat tagit steget än. Kvinnliga Äventyrare handlar om att lyfta tjejer och att lyfta varandra! Det är en fin och stark community där tjejer peppar varandra, hittar likasinnade och helt enkelt inspirerar varandra att hitta ut i naturen, att ta för sig och att våga! Kanske har man ett äventyr planerat men vill inte genomföra det på egen hand, kanske har man aldrig varit utomhus och upplevt friluftslivet och vet inte riktigt i vilken ände man ska börja eller så vill man helt enkelt utmana sig själv och testa något nytt – listan kan göras lång!

Berätta mer om nätverket!

Kvinnliga Äventyrare startade för ca 1,5 år sedan och jag fick äran att ta över stafettpinnen i våras. Just nu är vi strax över 7 700 i communityn och växer stadigt – vilket är superkul! Vi har ett starkt inspiratörs-team med äventyrande tjejer som inspirerar oss och sprider budskapet lite extra, vi syns på event och anordnar tävlingar med lite olika samarbeten och mycket mer!

Har ni några kul träffar på gång framöver?

Såklart har vi det! Mitt tips är att hålla utkik på våra sociala medier.

Och hur gör man om man vill följa er/gå med i nätverket?

Vi finns på www.kvinnligaaventyrare.se, Instagram (@kvinnligaaventyrare) och på två ställen på facebook (en sida och en grupp) och där är det bara att gilla/följa och så är man med helt enkelt!