Back To Top

Stamkundsvillkor

Medlemskapet ger dig många fördelar. Du får vårt nyhetsbrev ca en gång i månaden. Där berättar vi om kommande nyheter, tipsar och ger goda råd inför vandringen, kajakturer, skid- och skridskosäsong, våra VIP-kvällar dit enbart du som är stamkund är inbjuden m.m. Tanken är att du som stamkund ska få ta del av det senaste först av alla.

Det senaste först av alla

Intressanta föreläsningar
Vi arrangerar flera gånger om året olika träffar för våra medlemmar. Det kan vara vallaskola, föreläsningar av intressanta outdoor-personer, rullskidträffar m.m. Dessutom får du förhandsinformation när vi har reor och lagerrensningar.

Bonuscheck varje år
Stamkundsklubben finns för att vi vill belöna våra stamkunder. För varje gång du handlar samlar du bonuspoäng hos oss. Efter varje kalenderår erhåller du under våren en bonuscheck med din intjänade bonus, förutsatt att du har handlat för minst 2000 kr.

Så här fungerar vårt bonussystem:
Över 2000 kr - 2% på årets totala inköp.
Över 4000 kr - 4% på årets totala inköp.
Över 6000 kr - 6% på årets totala inköp.
Över 8000 kr - 8% på årets totala inköp.
Över 10.000 kr - 10% på årets totala inköp.

Exempel: Du har handlat för 4.700 kr. Din bonus blir 188 kr.
Du har handlat för 10.280 kr. Din bonus blir 1.028 kr.

Varor på ordinarie pris ger full bonusgrund. Undantaget är all elektronik (t ex GPS:er, transceivers, m m), cyklar, klockor, kajaker, kanoter, barnvagnar, träningsredskap, verkstadsjobb och prisnedsatta varor (rea, erbjudanden, paketpriser, produkter där utrustningsbidrag lämnas m m) där endast halva beloppet är bonusgrundande. Köp av presentkort är inte bonusgrundande.

Helt utan kostnad
Att vara med i stamkundsklubben och ta del av alla våra medlemsförmåner kostar ingenting och du väljer själv hur länge du vill vara med. Det vi vill ha av dig är din mailadress för att på ett enkelt och snabbt sätt kunna skicka dig förmånliga erbjudanden och tipsa om nyheter. Vi har som mål att alltid ha intressanta och välfyllda nyhetsutskick.

Inget plastkort
Om ni är flera medlemmar i ett hushåll rekommenderar vi ett medlemskap för högre gemensam bonusnivå. Det är ditt telefonnummer som är medlemsnumret. Vi har inga plastkort.

Du är inte först ut, men i gott sällskap
Över 60 000 personer har redan upptäckt förmånerna att vara stamkund hos en av Sveriges största återförsäljare av friluftsartiklar - bli stamkund du med! Anmäl dig här eller välkommen till någon av våra butiker där du hittar formulär för att bli stamkund.

Övrigt
Du kan inte avsäga dig nyhetsbrevet utan att också avsluta ditt medlemskap.
Om du av någon anledning önskar avsluta ditt medlemskap kan du anmäla detta via vår hemsida. Observera att intjänad bonus då inte utbetalas nästkommande år.

De uppgifter du lämnat till oss lämnas inte vidare till annan databas eller utomstående part. Glöm inte att meddela oss om du flyttar, byter telefonnummer, mailadress etc. Detta gör du enklast via ett mail till info@alewalds.se.

Det är alltid de aktuella villkoren för stamkundsklubben som gäller för alla medlemmar oavsett inträdespunkt i stamkundsklubben. Detta innebär att Alewalds / Sportkompaniet förbehåller sig rätten att kunna förändra medlemsvillkoren.

sample-bannersample-bannerBYTEN & RETURER
sample-bannersample-bannerKUNDTJÄNST
sample-bannersample-bannerFRI FRAKT
sample-bannersample-bannerPRESENTKORT